Οι Υποψήφιοι Μαγουλιανίτες στην υπόλοιπη Ελλάδα

 

 

 

 

 

 

telis

Ο Αριστοτέλης Παπακονδύλης του Θεοδώρου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το Ίλιον, της δημοτικής κίνησης «Αλληλέγγυα πόλη» με επικεφαλή τον Κωνσταντίνο Κάβουρα. Είναι υδραυλικός, έχει διατελέσει πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος για 2 τετραετίες και ασχολείται με τα κοινά από το 1974.

 

vaiosΟ Βαίος Ρίζος κατεβαίνει υποψηφιος δημοτικος συμβουλος Σπάτων-Αρτέμιδος την Άννα Ραφτοπούλου και την ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Θεολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί στον τραπεζικό χώρο και στο τομέα των τηλεπικοινωνιών.Τα τελευταία 6 χρόνια εργάζεται σε αεροπορική εταιρεία.

 

κατερινα

Η Κατερίνα Ζουβέλου γεννηθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι απόφοιτος τμήματος Πλήρογορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Συμμετέχει  στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, με τον συνδυασμό «ΜΠΡΟΣΤΑ» με υποψήφια δήμαρχο  Βάσω Αγαγιώτου.

 

ksenia

Η Ξένια Ζουβέλου κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πύργου Ηλείας με τον Λίατση Γαβρίλη και την Ανεξέρτητη Δημοτική Κίνηση “Σύγχρονος Πύργος”. H Ξένια έχει σπουδασει στο Ανωτατο Τεχνολογικό ιδρυμα Θεσαλλονικής Αισθητική και Κοσμητολογία και τα τελευταια χρόνια ζει και εργάζεται στον Πύργο.

steliosΟ Στέλιος Κάββουρας  γεννηθηκε και μεγάλωσε στο Γαλάτσι, ειναι 21 χρονών και είναι υποψήφιος Δημοτικός Συμβουλος Γαλατσίου με τον Κ. Τσίρο.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστήμιου Πελοπονήσου.
andreasΟ Ανδρέας Γόντικας γεννηθηκε και μεγάλωσε στο Ροδοτόπι Ιωάννινων και ειναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον υποψήφιο δημάρχο Σωτήρη Μανούση για τον Δήμο Ζίτσας. Από μικρός έχει εντονη δραστηρότιτα στον πολιτιστικό σύλλογο του Ροδοτοπίου και τα τελαυταία χρόνια προσφέρει από την θέση του προέδρου.

 

Leave a Reply