Προσβαση

WP Google Maps Error

In order for your map to display, please make sure you insert your Google Maps JavaScript API key in the Maps->Settings->Advanced tab.

Από Αθήνα

Το χωριό βρίσκεται σε απόσταση 2 ωρών από την Αθήνα. Η μετάβαση είναι απλή και εύκολη και η προσέγγιση διευκολύνεται από ένα υπερσύγγρονο αυτοκινητόδρομο.
Μετά την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου-Τρίπολης ακολουθώντας την έξοδο προς Πύργο (μετά τη σήραγγα Αρτεμισίου) μπορεί να βγει κάποιος στην Εθνική οδό Τριπόλεως-Πύργου επί του 49ου χιλιομέτρου αυτής υπάρχει η διασταύρωση προς τα Μαγούλιανα (5 χιλιομέτρων).

One Response to Προσβαση

 1. ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ says:

  Καλησπέρα σας.
  Η Αμφικτιονία Ακαρνάνων ειναι σύλλογος έρευνας ιστορίας. Ενα από τα Project που είναι ακόμα σε δραστηριότητα έρευνας είναι το Eroe Geribaldini και αναφέρεται στις τέσσερες λεγεώνες Γαριβαλδηνών που ήλθαν στην Ελλάδα το 1897 και πολέμησαν δίπλα στους Ελληνες, αγωνιζόμενοι για τα ιδανικά της ελευθερίας των λαών.
  Σε αυτό το project συναντήσαμε την ιστορία του Παπαγιαννόπουλου Παναγιώτη, ο οποίος σκοτώθηκε στην μάχη Γρίμποβου Αρτης, 2 Μαιου 1897. Από τα ήδη υπάρχοντα στοιχεία πρόκειται για μια ηρωική μορφή.
  Παρακαλούμε για την συνδρομή σας στην επαφή μας με απογόνους του. Ο σύλλογός μας προγραμματίζει εκδήλωση για την μάχη του Γρίμποβου, στην Αρτα, τον προσεχή Μάιο.
  Με εκτίμηση
  Για την Αμφικτιονία Ακαρνάνων
  ΝΤΙΝΟΣ Στυλιανός
  Αντιπρόεδρος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *